Sorruin perjantaina johonkin, mihin harvemmin nykyään sorrun. Spontaanishoppasin nimittäin nahkasaappaat, joita en suoraan sanottuna edes välttämättä olisi tarvinnut. Kenkiä kyllä tarvitsisin, ja esimerkiksi kivoja loafereita olen etsiskellyt jo tovin, mutta juuri saappaita minulla on jo useat kappaleet. Asia oli kuitenkin niin, että lasten nukkuessa päiväuniaan minulla oli hetki aikaa kierrellä paikallisella kirpputorilla. En ehtinyt tehdä sisäänmennessä selvää suunnitelmaa siitä, mitä tarkalleen ottaen yrittäisin etsiä, joten menin sisään asenteella ”katsotaan nyt löytyykö täältä mitään”.

Ja löytyihän sieltä! Todella hyväkuntoiset nahkasaappaat, joiden hinta oli sopivasti 10 euroa. Melkein jätin saappaat hyllyyn ja poistuin paikalta, mutta halpa hinta sai minut kuitenkin viemään saappaat kassalle. En silti kadu ostostani, koska juuri ruskeita saappaita minulla ei ennestään ole, ja koska ne ovat oikeasti tosi monikäyttöiset.

Todisteena monikäyttöisyydestä käytin pelkästään näitä uusia saappaita jo koko viikonlopun. Ne sopivat tietysti hyvin perinteiseen farkut ja neuletakkikomboon

Mutta myös pellavamekon kanssa

Ja tietysti lähes kaikkien arkimekkojen ja farkkuyhdistelmien kanssa. Kaiken kaikkiaan pitäisin siis klassisia nahkasaappaita onnistuneena ostoksena.

Mitä kirppislöytöjä te olette viimeaikoina tehneet? Tai mitä etsitte nyt syksyllä erityisesti?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + sjutton =