Joulu tuli ja meni. Meillä oli miehen kanssa ollut tavoitteena, että lapsille vain yksi lahja kummallekin. Noh, periaatteessa tämä toteutuikin meidän osaltamme, mutta ilmeisesti isovanhemmat eivät taaskaan olleet samalla aaltopituudella kanssamme – Lähti nimittäin aikalailla lapasesta ainakin oman äitini osalta! Onneksi suurin osa lapsien saamista lahjoista oli käytännöllisiä, eli pääasiassa vaatteita ja kenkiä. Mukana oli lisäksi ilahduttavan paljon kotimaisia laatumerkkejä, kuten Metsolaa, PaaPiitä ja Papua. Ehkä olen jotain tehnyt oikein, kun äitimuori on siirtynyt ikuisista ketjuliikkeistä kotimaiseen suunnitteluun. Peukut sille!

Miehelleni ostin elämyksen ja itse sain toivomani Aarni Wood -aurinkolasit. Olen aikaisemmin omistanut vain bensisaurinkolaseja, joten ajattelin, että tässä kypsässä 31-vuoden iässä on jo aikakin naisen hankkia itselleen ihan ikioikeat ja tyylikkäät aurinkolasit. Pidän puusta materiaalina todella paljon, koska se tuo sekä särmää että jonkinlaista lämpöä pukeutumiseen. Olen ymmärtänyt, että Aarnin aurinkolasit valmistetaan Kiinassa, mutta että yrityksellä kuitenkin on valmistusprosessista suhteellisen tarkka kontrolli. Olipa yksi yrityksen kolmesta perustajajäsenestä opiskellut metsänhoitoa oikein yliopistossakin! Ainakin yrityksen verkkosivuilla kerrottiin, että kaikki tuotteiden valmistuksessa käytetty puu on sertifioitua, eivätkä he koskaan käytä uhanalaisia lajeja. Joka tapauksessa puu on biohajoava materiaali ja näin ollen ainakin helppo hävitettävä, jos lasit joskus menisivät käyttökelvottomaan kuntoon. Uskon ja toivon kuitenkin todella, että minulla on näiden aurinkolasian kanssa valoisa tulevaisuus – heh heh.

Uusi vuosi on nyt alkanut ja pitää sisällään suuria muutoksia omassa elämässäni. Nuorimmainen on juuri aloittanut päivähoidossa ja minä siirryn takaisin työelämään ensi viikolla. Tiedossa on siis jännittäviä ja varmasti aluksi aika raskaitakin viikkoja, kun uusiin rutiineihin totuttelu vie aikansa. Henkilökohtaisesti toivon myös, että arjen uudet tuulet antavat minulle mahdollisuuden satsata uudella tavalla myös itseeni ja omiin harrastuksiini – kuten tähän blogiin ja uudelleenheräteltyyn joogaharrastukseen. Mieleeni on hivuttautunut myös yksi uusi projekti-idea, jonka ehkäpä nappaan työn alle jo lähiaikoina. Mutta kuten tavallista, ideoista minulla ei ole pulaa, mutta aikaa onkin sitten sitä vähemmän! Noh, ollaan armollisia itsellemme ja edetään päivä kerrallaan. Unelmia pitää toki aina olla ja niitä kannattaa myös jahdata! Namaste ja lähden tästä joogaan henkistymään 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + sju =